Одгледување во затворен простор во контролирана средина

Вие сте на вистинското место за Одгледување во затворен простор во контролирана средина.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
Производството на OPTICLIMATE вклучува широк опсег на процедури, почнувајќи од подготовка на метални елементи, обложување на електроди, склопување на ќелии, формирање и контрола на процесот..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Одгледување во затворен простор во контролирана средина.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
OptiClimatefarm Истражување за садење со контролирана средина во затворен простор
OptiClimatefarm Истражување за садење со контролирана средина во затворен простор
Црвен лист, ги зајакнува антиоксидантните својстваОткако ја утврдивме кинетиката на антиоксидансите, продолжуваме да истражуваме во контролираната средина преку внатрешна хидропоника + Внатрешна температура и влажност и проток на воздух + LED + CO2, обидувајќи се да го засилиме ефектот на специфичните соединенија во секоја сорта со изложување на растенијата на кратки стресови.Резултатите од нашата студија покажуваат дека, овие соединенија вршат одбранбени функции кај растенијата. Значи, ако на нив се применат услови кои не се нормални (како што се наводнување со солена вода, изложување на висок интензитет на осветлување или работа со зголемени концентрации на CO2), овие одбрамбени сили ќе се засилат и, како резултат на тоа, антиоксидантот ќе се зајакнат квалитетите на растенијата.
Стапи во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашиот широк спектар на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски