Внатрешно расте HVACD

Вие сте на вистинското место за Внатрешно расте HVACD.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
е внимателно дизајниран од професионалци. Мазна е во линии, елегантен во стил и природна боја. Може да се совпадне со различни костими, што е длабоко сакано од потрошувачите..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Внатрешно расте HVACD.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
На Дубаи му требаат урбани вертикални фарми
На Дубаи му требаат урбани вертикални фарми
Технологијата за вертикално садење во затворен простор OptiClimatefarm е моментален двигател за поодржливо производство на хранаСистемите за вертикално садење OptiClimatefarm ги користат податоците за производство на храна три пати побрзо од традиционалните методи на земјоделство додека користат до 95 проценти помалку вода.Интегрирана внатрешна клима и контрола на LED светилки и хранливи материи за одгледување, вертикално одгледуван акр може да произведе еквивалент од четири до шест хектари базирани на почва, во зависност од културата, намалувајќи го притисокот врз обработливото земјиште.Во многу области во светот, условите на животната средина не се погодни за традиционалното земјоделство. Обезбедувањето безбедност на храната зависи од континуираните земјоделски иновации.Инвестициите во земјоделските иновации ги унапредуваат земјоделските техники за да го зголемат пристапот до свежи производи и да ја зголемат безбедноста на храната низ целиот свет.OptiClimatefarm може да изгради внатрешна вертикална хидропонска фарма за градовите, користејќи 1/10 земја и 90% помалку вода од вообичаеното земјоделство за одгледување зеленчук без пестициди и џуџести домати и јагоди.тој OptiClimate Smart Climate и OptiClimatefarm вертикалните држачи за одгледување постигнуваат над 15 серии производство на зеленчук годишно. . .
Стапи во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашиот широк спектар на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски