Вертикално одгледување домати во затворен простор

Вие сте на вистинското место за Вертикално одгледување домати во затворен простор.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
е направен од материјал од..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Вертикално одгледување домати во затворен простор.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
одгледување домати со врвен квалитет во внатрешна вертикална фарма
одгледување домати со врвен квалитет во внатрешна вертикална фарма
одгледување домати со врвен квалитет во внатрешна вертикална фармаЗа неколку децении, фармите во затворен град или вертикалните фарми станаа популарни за производство на здрава храна во текот на целата година во урбани средини и суровата клима.започнавме долгорочна серија на истражувачки студии за DFT доматите во нашата OptiClimatefarm R&Д Центар.За да развиеме ефективна DFT фарма во затворен простор, го изградивме нашето долгогодишно знаење и искуство и од одгледувачите на оранжерии и од вертикалните фарми.Во текот на изминатата деценија, производството на домати беше оптимизирано со високотехнолошка автоматизација и управување со податоци. Можеме да ја искористиме оваа огромна количина на знаење и да ја прилагодиме и имплементираме истата визија и технологија во затворена фарма.
Станете во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање