LED вертикална решетка за растење

Вие сте на вистинското место за LED вертикална решетка за растење.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
Дизајнот на телото на OPTICLIMATE усвојува материјали од легура на алуминиум, што овозможува да има лесна, но цврста и цврста конструкција..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет LED вертикална решетка за растење.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
Најдобри производи за добавувач на решенија за вегетаријанско садење зеленчук | ОПТИКЛИМАТНИ
Најдобри производи за добавувач на решенија за вегетаријанско садење зеленчук | ОПТИКЛИМАТНИ
Следната еволуција на земјоделството е внатрешно хидропонско вертикално земјоделствоВнатрешните фарми се светилишта за оние кои сакаат да го исчистат својот ум и телоРастителна кујна му носи голем просперитет на светотВнатрешните фарми нудат тони креативни опции засновани на растенијаЗеленчук за вегетаријанци и оние кои претпочитаат јадења од растително потеклоХранете се со здрава храна, вежбање и позитивни мислиOptiClimatefarm ви обезбедуваРаствор за вегетаријанско садење зеленчук
КАКО ЌЕ ИМА ВАШАТА ОПЕРАЦИЈА ВО СОБИ ЗА ГРАДИ?
КАКО ЌЕ ИМА ВАШАТА ОПЕРАЦИЈА ВО СОБИ ЗА ГРАДИ?
Определете ја сортата што планирате да ја засадите и очекуваниот принос.на инкорпорирање на типот на структурата во процесот на дизајнирање во рана фаза.Повеќе соби, исто така, отвораат можности за време на садење и берба.Поделбата на просторијата исто така ви овозможува да ја тестирате ефикасноста на вбризгување на CO2 и да експериментирате со различни режими на осветлување и хранливи материи. Ова ви овозможува да го максимизирате потенцијалот за вашата комерцијална просторија за одгледување.За правилна големина на кој било систем HVACD, инженер или изведувач на OptiClimate треба да изврши анализа на топлинското оптоварување на зградата за да го одреди зголемувањето на топлината што се очекува во текот на летните месеци и загубата на топлина во текот на зимските месеци.Кажете ни ги вашите планови и избраниот тип на соба и инженер на OptiClimate ќе ја оцени содржината за вас:• Латентна влага од процесот на евапотранспирација• Чувствителна топлина од светлата• Разумно зголемување на топлината во текот на летото• Разумна загуба на топлина во текот на зимата• Латентна инфилтрација или ексфилтрација поради градба
Станете во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање