Паметна клима во затворен простор

Паметна клима во затворен простор

Ние строго контролирана средина (температура, влажност, светлина, вода, хранливи материи, јаглерод диоксид и проток на воздух) води до максимален принос и квалитет на производите. Способноста да се одгледуваат култури во текот на целата година во секоја клима.

OptiClimatefarm може да обезбеди сè што ви е потребно за да ја оживеете вашата работа, вклучувајќи архитектонски дизајн и планови на подот, инженерство MEP, клупи и лавици за одгледување, LED светла, систем за контрола на хидропоника и систем HVACD и систем за CO2 и многу повеќе.


2022/07/02
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Ние строго контролирана средина (температура, влажност, светлина, вода, хранливи материи, јаглерод диоксид и проток на воздух) води до максимален принос и квалитет на производите. Способноста да се одгледуваат култури во текот на целата година во секоја клима. 

OptiClimatefarm може да обезбеди сè што ви е потребно за да ја оживеете вашата работа, вклучувајќи архитектонски дизајн и планови на подот, инженерство MEP, клупи и лавици за одгледување, LED светла, систем за контрола на хидропоника и систем HVACD и систем за CO2 и многу повеќе.

OptiClimatefarm е тука да ви помогне да ја изберете совршената конфигурација за вашата операција за растење! Стручен претставник ќе работи со вас за да ги процени вашите специфични потреби и да ја препорача најдобрата опција за вас. Контактирајте со нас денес за да дознаете повеќе.HVACD системи Контролори за животна средина на Grow Room Модуларни ѕидни панели Соби за одгледување во затворен простор
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање