Најдобра контролирана средина Земјоделство (CEA) Фабричка цена - ОПТИКЛИМАТ

Најдобра контролирана средина Земјоделство (CEA) Фабричка цена - ОПТИКЛИМАТ

Како комерцијалните светла за раст и контролата на животната средина влијаат на растението

Решенија за одгледување во затворен простор

Дизајн на вертикални хидропонски системи - Вертикален хидропонски систем; Поради нивната уникатна динамика и затворена структура на длабок проток, вода што тече преку кореновиот систем на растенијата систем со постојан проток наречен DFT. Ова е уникатниот дизајн на производот на Opticlimatefarm: Вертикални хидропонски решетки и опкружување за раст Контролен систем PRO5

и Вертикална хидропонична LED решетка за растење

За детали, посетете ја нашата професионална веб-страница:

www.opticlimatefarm.com

www.hicoolopticlimate.com


2022/01/29
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Производот е опремен со пенкало без батерија и без батерии, кое може да се врзе за таблетот за намерна употреба.

Најчесто поставувани прашања

1.Служба по продажба
Гаранција за клучните делови 6 месеци
2.Услуга за претпродажба
За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com
3. Транспорт
Морски транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз

Предности

1.5- Систем за контрола на хидропоника: Врз основа на големиот број податоци за растот на растенијата што ги акумулиравме, ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза од растот на растенијата со технологијата IOT за да му овозможиме на нашиот систем за контрола на хидропоника да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.
2.4-Дизајн на систем за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.
3.3- Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
4.2-Технологија на растителен спектар: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.

За OPTICLIMATE

OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена. Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња. 1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. 2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.


оптиклиматска фарма Како комерцијалните светла за раст и контролата на животната средина влијаат на растението хикоолоптиклимата Професионален HVAC клима уред Grow во внатрешноста
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање