Специјализирани HVACD системи за одгледување канабис

Испратете го вашето барање

Изграден за да ги задоволи барањата на одгледување во затворени простории 24/7

Специјализирани HVACD системи за одгледување канабис

Дефинирање на соби за растење


ОПИКЛИМАТНИ  е Р&Д и производителот кој е специјализиран за HVACD за критични средини за одгледување и еколошки контроли за одгледување. Ова вклучува ладење, контрола на влажноста, квалитетот на воздухот, вертикална решетка за раст и системски контроли за вашиот проект за одгледување канабис.


Прилагодените системи за HVACD за канабис подобро се држат на нивоа на влажност и дистрибуција на ладење низ просторијата. Колку подобро се контролира просторијата, толку е подобар квалитетот на производот.


Канабисот е исклучително чувствителен на климатските промени, така што контролата на климата е клучна за успешно одгледување на културата. Системот HVACD за вашата просторија за одгледување е најлесниот и најефикасен начин да се осигурате дека климата одговара на потребите на растението.


Систем за квалитет на климатизација и климатизација треба да биде на врвот на листата на секој добар оператор на објекти. Добро контролирано со климата е важно која било просторија за растење.Испратете го вашето барање